Конкурс "Нумо, хлопці!"






Нещодавно в нашій школі проходив конкурс з трудового навчання "Нумо, хлопці!", у якому прийняли участь команди учнів 6 класів.
Для виконання першого завдання команди повинні були придумати назву, девіз та обрати капітана своєї команди. А поки команди готувалися, вболівальники разом з ведучим грали в гру "Вірю, не вірю". А чи вірите Ви, що найлегший метал - це титан? Звичайно - ні, бо найлегшим металом є літій, який можна порізати ножем, і який плаває на поверхні олії. Можливо, Ви вірите, що золото є найпластичнішим металом. Вірите? Правильно, адже 1 грам золота можна витягнути нитку довжиною 2 кілометри. А ще золото буває їстівним.
Далі капітани команди відповідали на запитання. І саме капітан "Трудолюбів" Коваль Дмитро вивів свою команду вперед, бо за одну хвилину надав аж шість правильних відповідей на поставлені питання.
Не менш складним виявилося завдання, у якому команді треба було за поданими проекціями виготовити деталь з дроту. Можливо, у Вас це вийде, спробуйте!
Наступне завдання "Кіт у мішку" виявилося також цікавим і пренесло очки перемоги кожній з команд. Один з учасників опускав руку у мішок , напомацки обирав один із інструментів і описував його, не називаючи назви, а команда, за словесним описом,  вгадувала назву інструменту.
Але найбільше сподобався учасникам і вболівальникам останній конкурс "Kahoot!". Користуючись смартфонами, команди змагалися у швидкості і правильності відповідей на питання, що з'являлися на екрані. Боротьба була настільки запеклою, що команда 6-А класу "Помічники" наздогнала за очками команди 6-В класу "Праця, праця, вперед!", і разом з командою "Трудовички" 6-Б класу зайняли ІІ місце у конкурсі. Беззаперечним лідером змагань виявилась команда 6-Г класу "Трудолюби", яку ми вітаємо із зайнятим І місцем.

Ви також можета спробувати пограти з друзями в гру "Kahoot!". Для цього вам знадобляться смартфони з доступом до мережі Інтернет. Далі треба зайти за посиланням https://play.kahoot.it/#/k/f5c9a059-da4b-4927-9e56-690422b5f0cb і почати гру. Хай удача Вам допомагає!

Комментарии