Фотоконкурс "Я та мій тато"

Увага! Фотоконкурс "Я та мій тато".

Батьки - найрідніші люди на землі. Вони дали нам життя, вони турбуються про нас, поки ми маленькі, вони хвилюються про нас, переживають протягом всього життя. А ми намагаємося їм віддячити своєю турботою і увагою. 
18 вересня 2008 року за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді і спорту — Перший всеукраїнський громадський форум у Києві в Жовтневому палаці. В форумі взяли участь близько 500 учасників від 57 громадських організацій, 23 представники малого та середнього бізнесу, 18 релігійних організацій та об'єднань, 12 представників ЗМІ. На форумах учасники обговорювали ідеологічну складову наявності такого свята. Було визнано, що для українського суспільства важливо повернутися до моделі доброго батька, що:
  • відповідає за збереження життя дитини від її зачаття;
  • у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні;
  • забезпечує сім'ю матеріально, але у такий спосіб, щоби був час на розвиток здорових стосунків в сім'ї;
  • виховує дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом. (за матеріалами інтернет-ресурсу Вікіпедія)
Впровадження Дня батька вноситься в проект рішення як рекомендація до Президента України від Парламентських слухань «Сімейна політика України — цілі та завдання» від 17 червня 2015 року. З тих пір в Україні "День батька" святкують у третю неділю червня. Проте в більшості країн і в Україні також Всесвітній День батька святкують у третю неділю вересня.

Умови конкурсу. 

На конкурс приймаються фотографії, де ви з татом разом виконуєте якусь роботу: ремонтуєте, щось виготовляєте, копаєте город, саджаєте дерево та ін. До фото бажано додати опис у будь якій формі: віршованій, гумористичні чи просто опис де відбувається подія і що ви робили.
Протягом квітня ми проводимо голосування ваших фото. Найкращі фото будуть відзначені призами.


Дуже сподіваємося, що Вам є чим поділитися, показати, як співпрацюють справжні батько й син. Ваші світлини прошу надсилати на адресу konkurs43@i.ua або занести у кабінет №104

До Вашої уваги представляємо декілька фото з конкурсу минулого року:


Комментарии